Selecteer een pagina

9u

Vandaag is een bijzondere dag. Het is oktober en de zon schijnt alsof het midden juli is.
Iedereen komt goedgezind binnengewandeld en de sfeer zit er al meteen in.
Alle deelnemers nemen plaats aan een grote lange tafel net voor de Barista. Zij maakt voor iedereen een koffie naar wens met de nodige animo.

10u

Om 10u starten we zoals altijd met een infomoment. Barbara Corthals, Coffee Advisor Horeca bij the Java Coffee Company neemt ons mee in het verhaal van Java koffie. De branderij is CO2 neutraal! Van verantwoord en duurzaam ondernemen gesproken… Heel trots dat we hier onze koffie mogen drinken.

Enkele dagen geleden had iedereen de mogelijkheid gekregen vragen te stellen over (online) marketing. We selecteerden 2 vragen en deze legden we voor.

De eerste vraag betreft een bedenking over marketing en vrije beroepen. Wat is een goede strategie? Niko geeft enkele inzichten en aanvullingen op de mogelijkheden van content marketing.
Daarna volgt er een vraag over Linkedin. Hoe gebruik je dat nu best voor B2B toepassingen? Pascale geeft enkele waardevolle tips. Linkedin is wel haar dingetje en ze experimenteert er nu al enkele jaren mee. De vragen blijven komen en ze kletsen lekker voort. De groep is enthousiast en de infosessie loopt een beetje uit.

Daarna is er nog tijd om meer verdiepende vragen te stellen. Zo gaan ze even met de PC aan tafel en helpen ze je met specifieke vragen.

Om 11u30 is iedereen weer aan het werk en kijken we uit naar de volgende editie.
Wat een fantastische dag. De sfeer was echt top en de deelnemers waren erg enthousiast.

Wat kan ik nog meer verlangen? Dat ik jullie zie op de volgende Social Coffee te Gent?

Liefs,
Social Coffee