Selecteer een pagina

Opnieuw een nieuwe regio. Gent! Wat fijn om hier te zijn. Deze locatie straalt gewoon ondernemerschap uit! Benieuwd wat de deelnemers er van vinden.

9u

De eerste gasten komen aan. Altijd spannend afwachten of er ‘last minute’ nog veel afmeldingen zijn. Of mensen die gewoon niet komen opdagen? Twee afmeldingen komen binnen en de rest van de ingeschreven deelnemers komen mooi op tijd. Er zijn zelfs mensen aanwezig die niet ingeschreven waren. No problemo! Iedereen welkom uiteraard.

Ik mag zo trots zijn om te zeggen dat ik al enkele fans heb. 🙂 Zo laat iemand het filmpje zien dat hij maakte op de Social Coffee in Hoboken. De rest kan niet anders dan lachen, want het is ook echt té grappig.

10u

Marleen Merckaert begint met een intro over de diensten van Beobank Pro Center. Super fijn te horen dat klanten van Beobank altijd gebruik mogen maken van deze accommodatie. Zoals je op de foto’s ziet is het absoluut een aanrader om deze locaties te gebruiken als werkplek of om een meeting te organiseren. Aansluitend doet Matthias Browaeys zijn verhaal. Wat zijn de verscheidene vormen van financiering? Crowdfunding, winwinlening , tax- shelter (nee, dat is niet alleen voor filmproducties) en nog enkele andere mogelijkheden komen aan bod. Ook de combinatie van de verschillende opties licht Matthias toe.

10u30

Het is altijd fijn nog wat tijd te hebben om te netwerken. Er rest nog wat tijd om vragen te stellen aan Matthias. Daar maken de meesten dan ook gebruik van. Iedereen neemt voor hij vertrekt nog even afscheid van… iedereen. 🙂 Dat vind ik dan weer zo fijn aan mezelf. Op een integere en leuke manier kennismaken en netwerken. Zo wil je gewoon iedereen ontmoet hebben!

Dit was de laatste Social Coffee voor de zomer. Op 11 september ben ik weer terug te vinden in de regio van Antwerpen. Namelijk Hove!

Zie ik jullie daar?

Liefs,
Social Coffee