Selecteer een pagina

9u

Het is koud en er blaast een frisse wind. De ideale combinatie dus om een lekkere tas koffie te drinken. De eerste gasten komen enigszins verkleumd aan. Maar een warm welkom wacht hen op. Weer heel wat nieuwe gezichten. Tachtig procent komt voor de eerste keer naar een Social Coffee!

Luc Verbeeck en Tatiana Demesmaeker zorgen voor een warm ontvangst én een uitgebreid ontbijt/lunch.

Koffiekoeken a volonté en ook broodjes worden geserveerd. Ik voel het al, we zijn weer met ‘ons gat in de boter gevallen’!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpascale.lequesne%2Fvideos%2F10213500786528413%2F&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

10u

Pascale en Niko openen de presentatie met een korte introductie over AmiGoWeb en SociAmiGo.  Daarna neemt Luc het woord om de steenbakkerij toe te lichten. Om 11u heeft iedereen de mogelijkheid om de site te bezoeken onder begeleiding van een gids. Na 5 minuten is het de beurt aan Tatiana (onze host van deze Social Coffee) en vertelt zij met veel passie haar verhaal. Stipt om 5 na 10 starten we met de presentatie over ‘Doelgroep’. Niko gaat van start met het ‘bucket’ systeem…. Iedereen luistert aandachtig. Op het einde van de presentatie geven we zelfs nog een ‘website in 1 dag’ cadeau!

10u30

Genoeg theorie. Dertig minuten rechtstaan én zwijgen is meer dan voldoende. We starten weer met netwerken in een zeer gemoedelijke sfeer.

11u

De rondleiding gaat van start! Vijftien mensen namen nog de tijd om deze bijzondere site te bewonderen. We sluiten om half 12 af met een tas koffie en een broodje, terugkijkend op een fijne morgen met weer heel wat nieuwe gezichten, ervaringen en kansen.

Volgende Social Coffee gaat door in Leuven. Deze keer zullen we het hebben over ‘GDPR in marketing toepassen.’ Onze host is dan Deloitte die de intro over GDPR zal verzorgen.

En… Niet te vergeten: We voorzien een échte Barista om jullie de allerbeste koffie te laten ervaren.

Ik zie jullie graag terug in maart!

Liefs,

Social Coffee