Selecteer een pagina

Een nieuwe regio! Limburg. Voor 95 % nieuwe namen op het inschrijvingsblad. Best wel benieuwd hoe deze tot bij ons geraakt zijn. Daar komen we zo achter!

9u

Voor de verandering is het vandaag een mooie eerste lentedag. De eerste deelnemer komt aan, haar collega had netjes afgemeld via mail een uurtje geleden. Welkom! Niet veel later lopen ook de andere deelnemers binnen. Buiten 3 afmeldingen is iedereen aanwezig die zich had ingeschreven. Alweer onze doelstelling gehaald! J Deze stond deze maand op 20 deelnemers gezien de regio en de late communicatie. Wat een gezellige groep. Benieuwd wat ze van het programma vinden.

10u

Niko bijt de spits af met een presentatie over Video –marketing. We gaan ‘live’ naar Marco Lisi, onze host die momenteel in Milaan zit. Daarna geven we nog enkele tips omtrent video en sluiten we af met ons nieuwste filmpje. Tijd om de beentjes te strekken! 36Dubbel0 heeft verschillende leuke mogelijkheden. Zo zijn er pooltafels, een raceroom en een bowling! We konden het niet laten om de ondernemers in groepjes een spelletje bowling te laten spelen. Zeer atypisch voor een netwerkevent, maar we doen het toch! Uitzonderlijk laten we de Social Coffee een half uurtje langer duren.

10u30

Iedereen naar de bowlingbaan! Tussen de gooibeurten door praten ondernemers over hun zaak en interesses. Ze stellen vragen aan elkaar maar dan weerklinkt… ‘jouw beurt!’ … en moeten ze het gesprek staken. Van pitchen gesproken! Zo kan je dat dus leren. 🙂

11u30

De winnaar is bekend. Schoenen wisselen en nog snel een tasje koffie.

De laatste kaartjes worden uitgewisseld en om 11u45 zit iedereen weer in de auto om aan een productieve dag te beginnen. Met als motto: De boog moet niet altijd gespannen staan. En … netwerken kan ook fun zijn! 🙂

Op 8 mei organiseren we samen met WinWinner en Beobank een zeer interessante Social Coffee. Het zal gaan over de diverse financieringsvormen die er bestaan voor start-ups en ondernemers zoals jij! Ken je WinWinner nog niet? Check dan zeker deze blog met Matthias Browaeys.

Ik zie jullie dus graag terug bij een volledig ‘andere’ versie van mezelf.

Liefs,

Social Coffee