Selecteer een pagina

9u

Pffff…. Een druilerige morgen en een drukke ochtendspits. Zo begon 14 november. Ideale weersomstandigheden om gezellig te ontbijten en ongedwongen te netwerken.

Extra Time heet iedereen van harte welkom. Duidelijk een klein misverstand met de bewegwijzering. De meeste deelnemers komen binnen langs de hoofdingang. Ook goed. Laat het ontbijt maar aanrukken! Lekker zitten en wat bijkletsen met andere ondernemers. Het is eens wat anders dan een ‘wandelend ontbijt’.

10u

Even tijd om stil te staan en te reflecteren over de ‘waarom’ van ons ondernemerschap. ‘Kom allen naar voor en zet je aan de staantafels.’ Iedereen kreeg een boekje waarin hij zijn of haar ‘waarom –vragen’ kon beantwoorden. Er heerste opperste concentratie. Stilte… Iedereen verdiepte zich in de filosofische benadering van zijn/haar bedrijf.

Fik Verbiest vertelt zijn waarom en laat het publiek meermaals lachen. Dat kan hij als de beste.  

10u30

Genoeg gewerkt en nagedacht. Tijd voor actie!

Alle deelnemers worden naar de ‘nieuwe’ sporthal geloodst die werd omgebouwd tot een echt springparadijs.

Iedereen kreeg ‘Mega – Bounce –springsokken’.

Op springtalent staat geen leeftijd. Daar hebben we bewijzen van! 🙂

Sommige deelnemers waren zo enthousiast dat ze live gingen op Facebook, zoals deze:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVolckaert.Jo%2Fvideos%2F10213656958274320%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

11u

Einde van een bijzondere morgen. De energie is weer helemaal op peil om de dag verder af te werken. Een ideale combinatie van plezier, netwerken en reflecteren over wat je doet… En dat op 2 uurtjes! Het was me wat. Als ‘Social Coffee’ kan ik bevestigen dat het een waar genoegen was jullie allen te verwelkomen. Ik hoop jullie op de volgende editie terug te mogen verwelkomen. Daar hebben we uiteraard weer een verrassing voor je in petto! 

Liefs,

Social Coffee